Πανέμορφοι Προορισμοί που μπορείτε να επισκεφτείτε

Καθώς αρμενίζετε…

  • Απολαύστε από θαλάσσης την ασύγκριτη εικόνα του Νέου Μαρμαρά. Αμφιθεατρικά χτισμένος, γραφικός και με άρωμα νησιού. Τραβήξτε τις καλύτερες αναμνηστικές φωτογραφίες και μοιραστείτε τις με τους αγαπημένους σας
  • Θαυμάστε το εμβληματικό Porto Carras, το αρτιότερο σε υποδομές ελληνικό ξενοδοχείο, που χάρη στη μοναδική του αρχιτεκτονική φαίνεται σαν να αναδύεται από τον Τορωναίο Κόλπο
  • Μαγευτείτε από τη θέα της δαντελωτής ακτογραμμής νοτίως του συγκροτήματος Porto Carras, από τις μικρές γαλήνιες παραλίες όπου το πράσινο του πεύκου σμίγει με το γαλάζιο του νερού.
  • Επισκεφτείτε το νησάκι Κέλυφος που βρίσκεται απέναντι από το Νέο Μαρμαρά και έχει σχήμα χελώνας. Είναι γνωστό και ως “χελώνα” και το όνομά του προέρχεται από το σχήμα του, που μοιάζει με κέλυφος χελώνας. Το νησί έχει έκταση 1 τ. χλμ. και οι διαστάσεις του είναι 1.500 μέτρα μήκος, 700 μέτρα πλάτος και 148 μέτρα ύψος. Οι μοναδικοί κάτοικοι του νησιού είναι τα αγριοκάτσικα και οι γλάροι. Το νησάκι παρουσιάζει έντονο ανάγλυφο ακτογραμμής, με απότομες πλαγιές και ακτές, γεμάτες πεύκα και άγριες ελιές. Οι απόκρημνοι βράχοι γύρω από το νησί δημιουργούν ενδιαφέρουσες σπηλιές, που σας καλούν για εξερεύνηση. Ο βυθός του νησιού παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για κολύμπι και καταδύσεις με αναπνευστήρα.
  • Στα 6 περίπου ναυτικά μίλια βρίσκονται τα Σπαλαθρονήσια, μια συστάδα ακατοίκητων νησίδων που είναι γνωστή για την παλιά ψαροταβέρνα δίπλα στη θάλασσα. Υπάρχει μια μικρή προβλήτα για σκάφη που επισκέπτονται την ταβέρνα, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε για να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και μεζέδες.

…ή απλώς αρμενίστε και αφήστε το ζεστό μεσογειακό ήλιο και τη δροσερή θαλάσσια αύρα να σας ταξιδέψουν…..